Tartozékok

Az Abraboro termékei kiváló minőséget képviselnek az SDS-MAX tartozékok területén. Kínálatukban bármilyen feladatra megtalálhatja a megfelelő Abraboro tartozékot!

Nézet:
Sorrend:

Minőségi Abraboro tartozékok

Az SDS-MAX tartozékok segítségével bármilyen fúrással kapcsolatos feladattal megbirkózhatunk legyen szó beton, tégla, csempe vagy kerámia felületekről.

Kínálatunkban az Abraboro márkanév garantálja a megbízható, minőségi, kiváló ár-érték arányú SDS-MAX tartozékokat. Ráadásul ezeket a szerszámokat ipari környezetben történő, mindennapos felhasználásra is bátran felhasználhatók.

Nem véletlen, hogy a cégek esetében kifejezetten népszerű eszközöknek számítanak az Abraboro termékek, de az otthoni felhasználás terén is épp oly népszerűnek számítanak ezek a minőségi termékek, hiszen hosszútávú minőségi megoldást kínálnak bárki számára.

Széles szerszámválaszték

Webáruházunkban számos más típusú szerszámot és szerszámgépet is megtalálhat, a legismertebb gyártók kínálatából. Az alábbi kategóriákban biztosan talál kedvére való megoldást:

Minőségi munkavédelmi ruha kínálat

A szerszámgépek mellé megfelelő munkavédelmi ruha is dukál. Ezt a Szerszámvárosnál szintén megtalálhatja, hiszen számos különböző típusú terméket megtalálhat kínálatunkban, minőségi gyártók közül. Többek között megtalálhatók: