Garancia

GARANCIÁLIS FELTÉTELEK

A Csutak Szerszám és Munkavédelemnél elkötelezett hívei vagyunk annak, hogy vásárlóink a legjobb kiszolgálásban részesüljenek és legminőségibb termékeket tegyük elérhetővé.

Csak garanciális termékeket kínálunk.

100%-ban megbízunk az általunk forgalmazott márkák kiváló minőségében.

A garancia hatásköre

A garancia kiterjed minden rendeltetésszerű használat mellett jelentkező hibára, idő előtti elhasználódásra, sérülésre. A nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokért nem áll módunkban felelősséget vállalni. 

A garancia nem érvényesíthető, ha az ügyfél a szerszámot nem annak termékdokumentációjában feltüntetett módon használta, tárolta, kezelte, tisztította.

A kiterjesztett garancia

A legtöbb gyártó kiterjesztett garanciát biztosít gépeire. Azonban ezt a kiterjesztett garanciát csak a gyártó honlapján elvégzett regisztráció után érvényesítheti, a vásárlást követő 30 napon belül. Tehát amennyiben a termékre a jogszabályban előírt egyéves garanciánál hosszabb (1+2 vagy 3 év) van megadva kérjük a gépeket regisztrálni. A nem regisztrálásból eredő károkért nem tudunk felelősséget vállalni.

Milwaukee kiterjesztett garancia:

Milwaukee gépek regisztrációjáért kattintson ide: regisztráció

A vásárlásból adódó törvényes jogok mellett a termékre az alábbi garanciális feltételek vonatkoznak.

A szerszámokra, akkumulátorokra és töltőkre 1 év jótállási idő vonatkozik. A jótállási idő a vásárlás időpontjával kezdődik, amit a vásárlást igazoló számlával és a jótállási jeggyel kell igazolni.

A MILWAUKEE® szerszámokra vonatkozó jótállás 1 évről legfejlebb 3 évre (1 + 2) meghosszabítható a www.milwaukeetool.eu weboldalon történő regisztrációval. Az MX FUEL™ gépek kivételével, amelyek garanciája 1 évről maximum 2 évre (1 + 1) hosszabbítható meg. Az összes MILWAUKEE® REDLITHIUM™ akkumulátor, beleértve az MX FUEL™ akkumulátorokat is 1 éves garanciával rendelkezik, amelyet legfeljebb 2 évre (1 + 1) lehet meghosszabbítani. A jótállás meghosszabbítása nem vonatkozik az olyan gépekre, amelyeket bérbeadási szándékkal vásárolták; ezekre a gépekre, akkumulátorokra és töltőkre 1 év garancia vonatkozik. Az összes jótállás meghosszabbítást online kell regisztrálni a vásárlástól számított 30 napon belül. A végfelhasználó akkor regisztrálhat a kiterjesztett garanciára, ha az ország, ahol lakik, fel van sorolva az online regisztrációs űrlapon azon országok között, ahol választható ez az opció. A végfelhasználónak hozzájárulást kell adnia a belépéshez szükséges adatok online tárolásához, valamint el kell fogadnia a felhasználási feltételeket. A kiterjesztett garanciáról a regisztrációs visszaigazolás, amely e-mailben kerül kiküldésre, és a vásárlást igazoló számla szolgál bizonyítékként. Az Ön törvényes jogait ez nem érinti.

További garanciális információkért kattintson ide.

Makita kiterjesztett garancia:

Makita gépek regisztrációjáért kattintson ide: regisztráció

Az extra garancia gépek esetében a regisztrációt követően 1+2 = 3 év, a Li-ion akkumulátoroknál az eddigi regisztráció nélküli 1 évről 1+1, azaz 2 évre módosulhat.
A 2 éves Li-ion akkumulátor garancia csak abban az esetben érvényes, ha az internetes regisztráció a vásárlást követő 28 napon belül megtörténik.

Internetes regisztráció esetén a 3 év garancia érvényes minden Makita és Dolmar gépre! Tekintve, hogy gépeink magas minőségű anyagokból, majd' 100 év tapasztalatával készülnek és minden egyes termék minőségellenőrzésen esik át cégünk a kötelező 1 év helyett 3 év garanciát vállal. Ön így biztos lehet abban, hogy termékünk vásárlása esetén hosszú ideig nem lesz gondja vele!

További garanciális információkért kattintson ide.

Fiskars garancia:

Fiskars X szériás fejszék regisztrációjáért kattintson ide: regisztráció

A Fiskars termékek kiváló anyagokból és fejlett technológia segítségével készülnek. Termékeinket annak érdekében teszteljük, hogy kiválóan működjenek a tervezett tevékenység során és felhasználási környezetben. Néha azonban a legnagyobb elővigyázatosság ellenére is felmerülhetnek hibák a gyártási folyamatban. 

Amennyiben hibát fedez fel a Fiskars termék anyagában vagy megmunkálásában, kérjük, küldje el a terméket és a jótállási igényét abba az üzletbe, ahol a terméket megvásárolta. A jótállási igényeket írásban kell benyújtani, harminc (30) napon belül azt követően, hogy a hibát felfedezték, vagy azt fel kellett volna fedezni. 

A Fiskars a következő prémium minőségű termékcsaládokra vállal 25 év garanciát:

  • X szériás fejszék (a garancia weboldalon történő regisztrálása kötelező)
  • Xact™ nyeles szerszámok (nincs szükség a garancia weboldalon történő regisztrálására)
  • PowerGearX™ vágóeszközök (nincs szükség a garancia weboldalon történő regisztrálására)

További garanciális információkért kattintson ide.