Szállítási információk

Házhozszállítás Magyarországon (Állványok és létrák kivételével):

40 000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás országszerte ingyenes.*

40 000 Ft alatti vásárlás esetén a kiszállítás díja 1690 Ft.

*Amennyiben a csomag súlya nem haladja meg a 40 kilogrammot, illetve nem nagyobb 200 cm-nél. Abban az esetben ha a csomag méretei meghaladják az előbbi méreteket, kapcsolatfelvétel után, a két fél között létrejött megállapodás alapján kerül kiszámításra a szállítás költsége.

Krause alumínium állványok, létrák valamint falétrák szállítási feltételei:

A megvásárolt Krause létra, Krause állvány és falétra termékeket az alábbi településeken belül értékhatártól függetlenül díjmentesen kiszállítjuk: Budapest, Szentendre, Dunakeszi, Fót, Mogyoród, Kistarcsa, Nagytarcsa.

Pest megyén belül 100 000 Ft felett a kiszállítás ingyenes, amennyiben az végösszeg nem éri el a 100 000 Ft-os összeghatárt úgy 3500 Ft a szállítási költség.

Magyarország területén belüli kiszállítás csak azoknál az alumínium állványoknál elérhető, amelynek darab ára meghaladja 400 000 forintot. 

Falétrák és Krause alumínium létrák kiszállítása csak Pest megyén belüli szállítási cím esetén választható. Minden más esetben csak személyes átvételre van lehetőség. 

Gyors szállításra (1-3 munkanap) előre egyeztetett időpontban és külön díj ellenében van lehetőség.

A szállítások heti gyűjtőfuvarban történnek.

Személyes átvétel az üzletünkben:

Megrendelését lehetősége van személyesen átvenni 1044 Budapest, Váci út 85-87. szám alatt található üzletünkben, a nyitvatartási időn belül:

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 7:00-17:00
Szombat: 7:30-12:00

A személyes átvétel minden esetben ingyenes.

Egyéb szállítással kapcsolatos költségek:

Utánvétes fizetési mód esetén kezelési díjat számítunk fel, aminek a díja 400 Ft.

A közvetlen banki átutalás és bankkártyás fizetés díjmentes!

Háztól házig garancia: díja 350 Ft. (Ingyenes szállítási összeg elérése esetén, ez alatt: szállítási költség + háztól házig garancia 1940 FT)

Szállítási és átvételi idő:

Normál szállítás (a termék elérhetőségétől függően) 2-3 munkanap.

Személyes átvétel (a termék elérhetőségétől függően) akár 1 munkanap.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy csak akkor tudjuk megrendelését még a rendelés napján teljesíteni, ha a megrendelés közép-európai idő szerint 14 óráig leadásra kerül. Igyekszünk megrendelését a fent megadott időn belül teljesíti, de nem vállalhatunk felelősséget azért, ha a szállítási idő a megjelöltnél hosszabb lesz.

Webshopunk nem indít szállítmányokat szombaton, vasárnap illetve ünnepnapokon. Postafiókcímre nem áll módunkban szállítani.

Fontos tudnivalók:

Amennyiben házhozszállítással szeretné megkapni termékeinket, kérjük olyan szállítási címet adjon meg, ahol a fenti időpontban tartózkodni tud. Abban az esetben, ha a futárszolgálattól a csomag visszakerül hozzánk, csak a szállítási díj ismételt kifizetésével kérheti újra a kiszállítást.

A termékek házhozszállítását a szállítási szolgáltató a vásárlóval egyeztetett időpontban végzi. A vásárló köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni.

Bár mindent megteszünk, hogy megrendelését a megadott időn belül teljesítsük, nem vállalhatunk felelősséget azokért az esetleges késedelmekért, melyeket rajtunk kívül álló tényezők okoznak. Bármely váratlan késedelem esetén igyekszünk értesíteni vásárlónkat.