Blog

2022.08.23 12:15
Csavar típusok

A csavarok a szerkezeti elemek rögzítésére és összekapcsolására szolgál, a céljuk, hogy megfelelően összefogják azokat az anyagokat, ahol erre szükség van. Emellett sokszor alkalmazzuk a mozgatható alkatrészek pozícionálására, esetleg tömítésre, vagy egy-egy ipari munka során. A megfelelő csavar típusok tehát elengedhetetlen kellékei a minőségi és tartós munkának. 

2022.08.23 11:57
Létra típusok

A létrák kínálata hatalmas, hiszen létezik háztartási létráktól, az ipari változatokon át, egészen a professzionális eszközökig mindenféle. A bármilyen igényt kielégítő kivitelek nagy előnye, hogy több mindenre használhatóak, így például otthon és munkába is hasznukat lehet venni. Ebben a cikkben bemutatjuk a legfőbb létra típusokat és eláruljuk, hogy melyiket és mikor érdemes használni. 

Mit lehet tudni a Krause gyártóról?

Az alábbi cikkben összeszedtük mit lehet tudni a Krause gyártóról és milyen termékek közül válogathatunk kínálatukban, ha magasban kell munkánkat végeznünk.

2021.04.27 13:46
Szerszámbolt Budapest

A megfelelő szerszám beszerzése legyen szó otthoni barkácsolásról, vagy hivatásos munkavégzésről egyaránt fontos. Ehhez persze egy megbízható márkát érdemes kiválasztani, egy széles és minőségi kínálattal rendelkező szerszámboltban azonban ez is könnyebben mehet. Amennyiben mi magunk is kompromisszumok nélkül szeretnénk vásárolni, akkor most bemutatunk egy ideális szerszámboltot Budapesten.

Mitől lesz egy akkus gép a legjobb?

A szerszámok piacán elképesztően széles kínálattal találkozhatunk. Ez már csak funkció alapján is elmondható, de ha még figyelembe vesszük, hogy manapság hálózatról működő elektromos, illetve akkumulátoros gépeket is használhatunk, csak még szélesebb lesz a kör.Ez utóbbiak egyre népszerűbbek, ezért most arra is keressük a választ, hogy mitől lesz egy akkus gép a legjobb számunkra.

Hat elengedhetetlen kerti szerszám tavaszra

Nemcsak a szakembereknek, hanem a hobbi kertészeknek is szükségük van kerti szerszámokra tavasszal. Amellett, hogy ezek megkönnyítik a mindennapos kertészkedést, még praktikusak és hasznosak is. A Gardena termékek használatával pedig szinte álom a kinti munka. De vajon milyen szerszámokra lesz szükséged tavasszal? Ebből a cikkből minden kiderül!

Milyen a legkényelmesebb munkavédelmi cipő?

Nagyon sok ember számára alapvető szükségletek a biztonságos és védő ruházatok, hiszen legtöbben 8 vagy akár 12 órát is eltöltenek egy munkavédelmi termékkel magukon. Legyen szó kabátról vagy cipőről, a kényelem mellett rendkívül fontos a biztonság. Manapság azonban nem könnyű eligazodni a széles termékkínálat között.

Ebből a cikkből kiderül, hogy melyik a legkényelmesebb munkavédelmi cipő.

2020.12.10 16:30
Portwest

A munkavédelem terén nem érdemes kockáztatni az ismeretlen gyártók, kétséges minőségű termékeivel. A Portwest, mint az egyik világszinten ismert és elismert munkavédelmi ruhákat és védőeszközöket gyártó cég termékeivel nem lőhetünk bakot. Kínálatunkban ezért megtalálhat minden e téren szükséges felszerelést. Az alábbiakban összeszedtük mit is érdemes tudni a Portwest márkáról és kínálatáról.

Milwaukee, a szerszám gyártó

A Milwaukee egy tradicionális, ismert szerszám gyártó, melynek kínálatában számos minőségi termék megtalálható, többek között szerszámok, szerszámgépek, munkavédelmi- és munkaruhák is. Az alábbiakban összegyűjtöttünk mindent, amit a Milwaukee márkáról tudni érdemes.

Hol találom a legjobb munkaruhát?

A megfelelő munkaruha megtalálása nem egyszerű feladat, hiszen számos jellemző alapján, több tucat, vagy több száz gyártó termékei közül válogathatunk. Az alábbiakban azonban megpróbáltuk összefoglalni, hol találhatjuk meg a legjobb munkaruhákat és mi alapján is érdemes választani közülük.

Legjobb szerszámgép vásárlása

A legjobb szerszámgép vásárlása nem egyszerű feladat, hiszen rengeteg gyártó, rengeteg típusú gépe megtalálható a mai kínálatban. Szerencsére ma már számos kritérium alapján szűrhetjük a minőségi, számunkra leginkább megfelelő szerszámgépek kínálatát.

A szerszám webáruházak kínálata szerencsére ma már roppant széles, de ehhez mindenekelőtt meg kell találnunk a megfelelő áruházat. A Szerszamvaros.hu webáruház éppen ebbe a kategóriába tartozik, hiszen számos kategórián belül is megoldást kínál, ráadásul mindezt minőségi kínálattal ötvözve.

A Cofra a munkavédelmi ruhákat gyártó cégek közül egy jól ismert, minőségi névként ismert. Erre rászolgált többek között azzal, hogy több évtizedes tapasztalattal rendelkezik e téren, másrészt folyamatosan a legjobb minőségre törekednek a gyártónál minden téren.