Blog

Portwest

2020.12.10 16:30
Portwest

A munkavédelem terén nem érdemes kockáztatni az ismeretlen gyártók, kétséges minőségű termékeivel. A Portwest, mint az egyik világszinten ismert és elismert munkavédelmi ruhákat és védőeszközöket gyártó cég termékeivel nem lőhetünk bakot. Kínálatunkban ezért megtalálhat minden e téren szükséges felszerelést. Az alábbiakban összeszedtük mit is érdemes tudni a Portwest márkáról és kínálatáról.

Portwest cég története

A Portwest egy tradicionális írországi vállalat, amely ma már több mint 110 éves tapasztalattal rendelkezik a munkavédelmi termékek gyártásának területén. Amellett, hogy a Portwest világszinten vezető szerepet tölt be az elegáns, kényelmes, magas színvonalú munkaruhák tervezése és gyártása területén, kiemelt figyelmet szentelnek annak is, hogy minden létező és érvényben lévő európai szabványnak és független minősítő intézet tesztjének megfeleljenek

A Portwest piacvezető szerep megőrzése abban rejlik, hogy folyamatosan figyelik ügyfeleik, vásárlóik visszajelzéseit, majd a termékeket ezek alapján fejlesztik tovább. Ezzel az üzleti politikával a Portwest maximálisan kielégítheti a vásárlók igényeit, legyen szó:

  • lábbelikről,
  • munkaruháról vagy
  • egyéni speciális védőeszközökről.

A Portwest ennek is köszönhetően ma már többek között az Egyesült Királyságban, Lengyelországban, Ausztráliában az Egyesült Államokban, és Kínában is rendelkezik gyártó valamint raktározói üzemmel. Világszerte pedig, több, mint 100 országot lát el termékeivel.

Portwest munkavédelmi ruházat kínálat

A Portwest munkavédelmi ruházatok terén a minőség és a kényelem kéz a kézben jár, emiatt a mai napig töretlen a márka névszerűsége. A Portwest munkavédelmi ruha kínálatában az alábbiakkal találkozhatunk:

A Portwest védőcipő és védőbakancs kínálata széleskörű megoldást nyújt számos ipari és mezőgazdasági területen, mint az olajos környezet, a hegesztés, a bányászat, a mezőgazdaság, az erdészet, az építőipar, a vegyipar, és a raktározás terén.

Emellett a védőruházataik terén is szintén a világvezető termékek közé tartoznak, melyek védelmet nyújthatnak a lángok, elektromos kisülések, kémiai anyagok, olvadt fémek, a hő, a hideg ellen, de megtalálhatók a Portwest kínálatában a láthatósági termékek, az eső elleni és az ESD ruházatok is.

Portwest védőeszköz kínálat

A munkavédelmi ruházatok túl a Portwestnél arra is figyelnek, hogy szemünket, fülünket és arcunkat is védhessük. Erre a kínálatban megtalálhatjuk többek között a:

  • védőszemüvegeket
  • hallásvédőket
  • fej- és arcvédőket is.

Természetesen legyen szó bármilyen védőeszközről, azok minden vonatkozó szabványnak megfelelnek a felhasználók biztonsága érdekében.

Portwest speciális védőeszközök kínálata

A munkaruhák és védőeszközök mellett a Portwestnél kifejezetten speciális munkaterületekre (építőipar, hegesztés) fejlesztett védőeszközöket is találhatunk. Ezek többek között a:

  • leesés elleni védelmi eszközök,
  • speciális eszközök (térdvédők, szerszámtartó kötelek),
  • hegesztés védelmi eszközök.

Összegezve:

A Portwest tehát kiváló és széles minőséget képvisel a munkavédelmi területen. Legyen szó munkavédelmi ruhákról, munkavédelmi eszközökről, vagy kifejezetten speciális munkavédelmi eszközökről, a Portwestnél biztosan megtalálja számítását.