Blog

Milyen a legkényelmesebb munkavédelmi cipő?

2021.01.08 15:24
Milyen a legkényelmesebb munkavédelmi cipő?

Nagyon sok ember számára alapvető szükségletek a biztonságos és védő ruházatok, hiszen legtöbben 8 vagy akár 12 órát is eltöltenek egy munkavédelmi termékkel magukon. Legyen szó kabátról vagy cipőről, a kényelem mellett rendkívül fontos a biztonság. Manapság azonban nem könnyű eligazodni a széles termékkínálat között.

Ebből a cikkből kiderül, hogy melyik a legkényelmesebb munkavédelmi cipő.

Munkavédelmi cipő választék

A rengeteg gyártó és termékcsaládnak köszönhetően nagyon nehéz helyzetben van az, aki az interneten szeretne munkavédelmi cipőt választani. Minden márka saját és egyedi megoldásokkal próbálja felhívni magára a figyelmet, legyen ez egy új technológia vagy kialakítás. Mivel a legtöbben hosszú órákat töltenek el egy munkavédelmi cipőben, így nagyon nem mindegy, hogy az mennyire komfortos és biztonságos. A legfontosabb szempont, hogy illeszkedjen a lábhoz, segítse a mozgást, illetve ezáltal megfelelő támassza alá a talpat.

Amikor munkavédelmi cipőt választasz, nézd meg, hogy a megvásárolni kívánt termék megfelel-e minden biztonsági előírásnak, illetve természetesen az sem mindegy, hogy milyen munkakörnyezethez nézel magadnak szandált, papucsot vagy bakancsot. A divatos darabok biztosan nem fogják megvédeni a lábadat a sérülésektől, a nehéz tárgyaktól, illetve a savas folyadékoktól sem.

Webshopunkban számos félcipő közül válogathatsz. Legyen szó Puma, Cofra vagy akár Roster termékekről. A választék rendkívül széles és minőségi, hiszen vannak fajták, amelyek üvegszálas orrmerevítővel, illetve hajlékony kerámiaszálas talpátszúrás elleni védelemmel is rendelkeznek.

Legkényelmesebb munkavédelmi cipő

A legkényelmesebb munkavédelmi cipő megtalálása nem minden esetben egyszerű folyamat. Sokan nem szeretnek úgy vásárolni, hogy az adott terméket nem tudják megfogni vagy felpróbálni. Webshopunkban azonban minden információt átadunk, hogy biztosan megtaláld a megfelelő darabot.

A Cofra gyártmányok például varrásmentes kialakítással rendelkeznek, amely mellé egy vízlepergető, kopásálló és lélegző réteget is biztosítanak. Az innovatív anyagból készült termék könnyű, mégis strapabíró, így egy rendkívül minőségi cipőről beszélhetünk. A munkavédelmi eszköz kényelmi talpbetéttel és memóriahabbal rendelkezik, amelyhez hozzájön egy izzadságelvezető szöveg felület is. Az említett betét alkalmazkodik a talp formájához, a viselést követően pedig rövid időn belül visszanyeri az eredeti alakját. A Cofra kínáláta megfelel a szigorított szabványoknak is, tehát megvédi a viselőjét akár egy három milliméteres szeg átszúrásától is.

A legkényelmesebb munkavédelmi cipő vásárlása

A Szerszámváros házhoz is szállít, így akár pár kattintással kiválaszthatja a legkényelmesebb munkavédelmi cipőt. A megrendelést pár munkanap alatt kivisszük, így Önnek semmivel sem kell törődnie. A szállítás heti gyűjtőfuvarban történik, de Budapesten természetesen személyes átvételre is lehetőség van.

Összegezve:

Webshopunkban a legkényelmesebb munkavédelmi cipő megtalálása tehát nem nehéz feladat. A széles kínálatunk biztosítja, hogy biztosan ki tudd választani a megfelelő darabot. Legyen szó Cofra, Puma vagy akár Roster félcipőről, a gyártmányok mindegyike rendkívül jó minőségű anyagból készülnek, így biztosíjuk a lábnak a megfelelő védelmet a különböző szúrós tárgyakról és maró anyagoktól.