Portwest sapkák

A Portwest termékei kiváló minőséget képviselnek a sapkák területén. Kínálatukban bármilyen feladatra megtalálhatja a megfelelő Portwest sapkát, hogy Ön minden feladat során védve legyen!

Nézet:
Sorrend:

Minőségi Portwest sapkák

A Portwest sapkák segítségével garantálható, hogy minden munkafolyamat során biztonságosan elvégezhetők legyenek a feladatok.

A Portwest már több mint 110 éves tapasztalattal rendelkezik a sapkák gyártásának területén. Amellett, hogy a Portwest világszinten vezető szerepet tölt be az elegáns, kényelmes, magas színvonalú munkaruhák tervezése és gyártása területén, kiemelt figyelmet szentelnek annak is, hogy minden létező és érvényben lévő európai szabványnak és független minősítő intézet tesztjének megfeleljenek.

Széles szerszámválaszték

A Portwest munkavédelmi kiegészítők mellé webáruházunkban számos típusú szerszámot és szerszámgépet is megtalálhat, a legismertebb gyártók kínálatából. Az alábbi kategóriákban biztosan talál kedvére való megoldást:

Minőségi munkavédelmi ruha kínálat

A szerszámgépek mellé megfelelő munkavédelmi ruha is dukál. Ezt a Szerszámvárosnál szintén megtalálhatja, hiszen számos különböző típusú terméket megtalálhat kínálatunkban, minőségi gyártók közül. Többek között megtalálhatók: