ITAL COVER-IC PRESTIGE alga- és penészölő matt beltéri falfesték 14L

Cikkszám: 302559
ITAL COVER-IC PRESTIGE alga- és penészölő matt beltéri falfesték 14L
ITAL COVER-IC PRESTIGE alga- és penészölő matt beltéri falfesték 14L
Cikkszám: 302559
Raktáron 
-7%
47 989 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára. 44 435 Ft
Akció időtartama: Kezdete: 2024.05.06  -  A készlet erejéig!

A Prestige egy szuper-mosható, súrolható, baktériumölő, alga-és penészgátló vízbázisú, extrafehér festék, kül- és beltérre. Ez a termék ötvözi a szuper mosható vízbázisú festék tulajdonságait a benne már feloldott antibakteriális szer rendkívüli hatékonyságával, amely képes megakadályozni a penész, algák és egyéb baktériumok képződését. Utólagosan fényfoltmentesen javítható, károsanyagmentes (VOC free), A+ tanusítvánnyal rendelkező termék.

Felhasználás:
Új beltéri falfelületen: 2 rétegben ajánlott felhordani hengerrel, ecsettel vagy airless szórással, Felhordás előtt egy réteg Biofix primer alapozóval kezelje le a falfelületet.
Penészes falfelületen: végezze el a penészgomba eltávolítását nagy koncentrációjú BIOFIX DETERGENTE gomba és- baktériumölő oldattal a teljes gombás felületen. Hagyja megszáradni, észlelhető, hogy a penészfoltok kifehérednek. Száardást követően mossa le a felületet bő tiszta vízzel, hogy visszaálljon a pH érték a természetes állapotba,
A vizes felületet hagyja megszáradni, majd vigye fel a BIOFIX PRIMER alapozót. Az alapozó száradását követően két vagy több rétegben fejezze be a festési munkálatokat a PRESTIGE falfestékkel.

  • Kiszerelés: 14L