Spray kontakt 400 ML

Cikkszám: 5080
Spray kontakt 400 ML

Spray kontakt 400 ML

Cikkszám: 5080
Raktáron 
1 377 Ft

Megakadályozza és kijavítja a nedvesség által okozott hibákat, zavarokat, bármilyen elektromos hálózatban, gépjárműveknél.

A kontaktust gyorsan és megbízhatóan újra helyreállítja.

Víztaszító hatású, speciális fejlesztésű termék, kiadós és sokoldalú, kiválóan használható autóknál, kétkerekűeknél, ipari, és hobby célokra.

Elektromos berendezések, gépek speciális több funkciós ápolósegédanyaga, véd a meghibásodás ellen és kimaradások esetén gyors, hathatós segítséget nyújt. Különösen gyorsan és megbízhatóan tisztít, véd és ápol.

Gyantás, kikeményedett kontakt zsírok, oxidációs és szulfid maradványok gond nélkül el lesznek távolítva.

Erős víztaszító hatásának köszönhetően a nedvesség által okozott meg-hibásódásokat is gyorsan és eredményesen megszünteti az áthidaló ellenállásokat és helyreállítja a kontaktust.

Ideális elosztókhoz, kapcsolókhoz, dugókhoz, relékhez, kapcsolótáblákhoz, foglalatokhoz stb.

Összetétele, és hajtógáza: Paraffinokból, naftás és aromás szénhidrogénekből álló elegy. Hajtógáz: Túlnyomásos levegő. Felhasználása: Használat előtt jól rázzuk fel! Ne tároljuk + 10 °C alatti, és + 50 °C feletti hőmérsékletű helyen. A már előre megtisztítottfelületre kb.15-30 cm-es távolságból szórjuk fel. Némi várakozási idő után kifejti kiváló víztaszító, és érintkezés-javító hatását. Makacsabb probléma esetén, netán nagy hidegben ismételjük meg a szórást


 

Elérhetőség
Elérhetőség

Raktáron

Személyesen: Futárszolgálattal:
Akár azonnal 1-3 munkanap
Szállítási költség
1390
Átvételi lehetőség
Kiszállítás, személyes átvétel
Raktáron
Igen