Spray szilikon DB 500ml

Cikkszám: 5120
Spray szilikon DB 500ml
Spray szilikon DB 500ml
Cikkszám: 5120
Raktáron 
1 756 Ft

A szilikon spray egy magas értékű univerzális termék. Zsír és olajmentes csúszást elősegítő víztaszító és ápoló, védő, választó anyag, műanyagra, fára, gumira, és fémre. Fényesen csillogó védőrétege tartós, és megbízható védelmet biztosít.

Felhasználása, felhasználási területei:

A papír és fafeldolgozásnál megakadályozza a ragasztómaradványok felragadását és felgyülemlését a présgépeken, vezetékeken, szalagokon.

A vágószegélyek, szélek, élek, és szerszámok kezelése, befújása egy tiszta vágást biztosít.

Az anyagmozgatás területén megakadályozza a szállítandó áruk felragadását és megcsúszását, a szállító szalagokon, csatornákon, siklópályákon, és csúszó-vezetékeken.

Szilikon-spray izolál, véd és ápol, jó csúszó-hatással bír műanyag, gumi és fém alkatrészeken. Szilikon spray védi a gumitömítéseket, megakadályozza azok kiszálkásodását, töredezését, kirepedését, befagyását, össze és felragadását. Keni a mozgó alkatrészeket az autóiparban, a háztartásokban, garázsokban stb.

Műanyag, fa, üveg és fém alkatrészek részére egy ragadás-mentes védőfilmet ad, a műanyagalkatrészek szép csillogó fényt kapnak, és nem lesznek törékenyek. A beragadt, és csikorgó alkatrészek ismét mozgathatóvá válnak. Kiváló elválasztó anyag, forma-öntésnél és fröccsöntésnél. Használható, mint szerelési segítség, csőkötéseknél. Víz, por és nedvességtaszító tulajdonsággal bír, ezért pl. kiválóan alkalmazható Cabrio–tetők impregnálására, bőrcipők színfelújítására stb.

Tulajdonságai:

  • Tiszta, nem gyantásodó kenőfilmmel rendelkezik.
  • Jó felsőfelületi állapotot, minőséget biztosít.
  • Magas hőmérséklet-állóképességgel bír.
  • Véd az oxidáció és korrózió ellen, víztaszító hatású.
  • Jó elektromos ellenálló-képességgel rendelkezik.

Használati utasítás:

A dobozt használat előtt jól rázzuk fel. Kb. 20-30 cm. távolságból szórjuk fel tiszta, zsírtalanított és száraz felületre. Felszórása után puha kendővel töröljük át. Ne szórjuk üvegfelületre és kormánykerékre!


 

Elérhetőség
Elérhetőség

Raktáron

Személyesen: Futárszolgálattal:
Akár azonnal 1-3 munkanap
Szállítási költség
1390
Átvételi lehetőség
Kiszállítás, személyes átvétel