Ágvágó ollók

Az ágvágó ollók kiváló megoldást kínálnak a számunkra azon feladatok során, ahol gyors metszésre és vágásra van szükség. Természetesen nálunk ezen a területen is kizárólag minőségi kínálatot találni, így érdemes alaposan szétnézni a széles palettánkon. 

Nézet:
Sorrend:

Minőségi ágvágó ollók használata

Egy minőségi kerti szerszámra, főleg egy ágvágó ollóra minden olyan otthonban szükség van, ahol kert és nagyobb növények találhatóak. Sokszor kell metszeni a bokrokat és a fákat, amelyek elég magasra megnőhetnek, ez pedig sokak számára gondot jelenthet, hiszen így nehéz őket karban tartani. Az ágvágó ollókkal azonban még a legmagasabb ágak sem jelenthetnek akadályt többé.

Az ágvágó ollók kínálata

A webáruházunkban főként Fiskars ágvágó ollókat találni. Ezek között is igen népszerűnek számít a PowerGear teleszkópos modell, amely egy többfunkciós eszköz. Ezzel elérhetővé válik a fa lombkoronájának teteje, valamint a sűrűbb bokrok metszése sem jelenthet akadályt többé. Az állítható fejnek hála könnyen használható, gyors és egyszerű vele dolgozni, nem beszélve arról, hogy a Fiskars ezen eszköze biztonságos metszést tesz lehetővé.

Található továbbá friss és száraz ágakhoz tevezett típusok is, így ügyelve az olló élességére, valamint a fa épségére. Nem árt tehát alaposan szétnézni és megrendelni a megfelelő kerti kézi szerszámot, hiszen így biztosan nem maradhat le semmiről!