Milwaukee lépcsős fúró akkus gépekhez 6-35 MM

Cikkszám: 48899335
Milwaukee lépcsős fúró akkus gépekhez 6-35 MM
Milwaukee lépcsős fúró akkus gépekhez 6-35 MM
Cikkszám: 48899335
Raktáron 
42 984 Ft
Terméktulajdonságok:

A lépcsős fúrók ideálisak a következő anyagok fúrásához: - Vastartalmú és színesfém lemezek, profilok és csövek. - Réz, vörösréz és alumínium. - Rozsdamentes acél. - Műanyagok. - Maximális anyagvastagság: 4 mm - A szerszám élettartamának megőrzéséhez hűtőfolyadék használatát javasoljuk.

Alkalmazása: - Villanyszerelés: fúrás panelokban és szekrényekben tömszelencék installálásához. - Vízvezetékek, fűtés, klíma és szellőzés: szerelőnyílások a vezetékeken végzett műveletekhez és a telepítéshez. - Fémmegmunkálás / gyártás: különböző átmérőjű furatok kialakítása és kiszélesítése. - Járműipar: kábelszerelési furatok (mobiltelefonok, antennák, vezetékek átvezetése). - Karbantartási és felújítási tevékenységek: különböző alkalmazások, méretek és furatok megnagyobbítása.

A lépcsős fúrók előnyei a hagyományos fúrókkal szemben: - Egy fúró többféle átmérőjű furatot képes készíteni - Több lehetőség, időmegtakarítás! - Legjobb módja a már létező furatok kiszélesítésének. - Pontosabb, mint a csigafúrók, és vastag magjának köszönhetően kevésbé hajlamos a törésre. - Pontosabb pozícionálás és kisebb elmozdulás, mert a fúróhegybe integrált központosító hegy azonnal megkezdi a fúrást. - A nyílások sorjamentesek, kevesebb ráfúrás szükséges. - Műanyag fúrásánál nincs repedés.

A Milwaukee® előnyei

Pontfúrás, fúrás, sorjázás - mindent egyben.

A Rapid Strike központfúró javítja a centrírozást - kisebb a fúró oldalazó mozgása és gyorsabb a fúrás, pontozó vagy előfúró használatának szüksége nélkül.

Speciális fúróhegy és lépcsőzetes geometria az elakadás és az anyagdeformálódás megakadályozására- különösen magas fordulatszámú, vezeték nélküli eszközök használata során.

Az optimalizált, élesített szélű forgácshornyok 2-szer gyorsabb és egyenletesebb vágást tesznek lehetővé.

Egyedi szerkezetű acélból, feketére oxidált felülettel készül, melyek 4-szeresére növelik a szerszám élettartamát.

Optimalizálva a nagy fordulatszámú, vezeték nélküli fúrógépekkel való használathoz.

Lézerrel gravírozott, tartós és olvasható jelölés.

Minden lépcső úgy került esztergálásra, hogy a fúró automatikusan lesorjázza a peremeket fúrás közben.

A 3 oldalú Secure Grip befogószár megelőzi, hogy a fúrószár kicsússzon a tokmányból, és biztosítja a nyomaték maximális átvitelét.

 

Elérhetőség
Elérhetőség

Raktáron

Személyesen: Futárszolgálattal:
Akár azonnal 1-3 munkanap
Szállítási költség
1390