Milwaukee lyukfűrész gyémántfúró nedves/száraz Diamond Plus 68mm

Cikkszám: 49565664
Milwaukee lyukfűrész gyémántfúró nedves/száraz Diamond Plus 68mm
Milwaukee lyukfűrész gyémántfúró nedves/száraz Diamond Plus 68mm
Cikkszám: 49565664
Raktáron 
12 510 Ft
Terméktulajdonságok:

Gyémántszemcsés élű lyukfúrók és lyukfűrészek kifejezetten profik számára lettek tervezve akik, rendkívül kemény anyag, mint például a porcelán / csempe / öntöttvas vagy üvegszálba kívánnak fúrni, olyan helyeken ahol a hagyományos fúrók használata nem ajánlott. Ezek a lyukfűrészek kiváló teljesítményt és kiemelkedő élettartamot biztosítanak még a legkeményebb anyagokban is.

Vízszükséglet: Ezen lyukfűrészek használatához kevés vízre van szükség, ellentétben a hagyományos lyukfűrészekkel, amelyek folyamatos vízhasználatot igényelnek. Minden egyes lyuk fúrása előtt mártsuk a fúrót vagy a lyukfűrészt vízbe és ezt követően minden 5. másodpercben.

Tiszta furatok: Tisztán fúr, precíz lyukak a perem sérülése nélkül.

Élettartam: Ahhoz, hogy biztosítsuk a hosszú élettartamot, magas minőségű gyémánt szemcsét használtunk, ezáltal gyorsabb a vágás, kiváló mátrixkötésű forrasztásnak köszönhetően sokkal tartósabb.

Tartósság: Erős szerkezet, nem hajlik és deformálódik el könnyen.

Könnyű furatmag eltávolítás.

Sokoldalú: Használható sarokcsiszolókon adapterrel vagy fúrógéppel.

Hogyan használjuk sarokcsiszolóval

1. Csavarja az M14 adaptert a lyukfűrészbe és húzza meg erősen kulccsal. Ezután használja a tengelyrögzítőt a sarokcsiszolón és helyezze az adaptert közvetlenül a menetre, és rögzítse szorosan kulccsal.

2. Amennyiben a csempe nem rögzített a padlóhoz vagy a falhoz ebben az esetben rögzítse azt szorosan tetszőleges szorító szerszámmal.

3. Mártsa a lyukfűrész hegyét vízbe

4. Kapcsolja a sarokcsiszolót a legmagasabb fordulatszámra. A lyukfűrésszel 20–30°-os szögben, enyhén nyomva, hogy elkerülje, a karcolást lassan közelítsen a csempéhez. Amikor a lyukfűrész elkezdi vágni a csempét és kialakítja, a hornyot fokozatosan kezdjük merőleges irányba mozdítani a lyukfűrészt egészen addig, míg merőleges nem lesz a csempére.

5. Minden 5. másodpercben mártsa a lyukfűrészt vízbe.

6. A vágás során enyhén nyomva tegyen körkörös mozdulatokat a maximális élettartamért.

 

Elérhetőség
Elérhetőség

Raktáron

Személyesen: Futárszolgálattal:
Akár azonnal 1-3 munkanap
Szállítási költség
1390